menu

Week tegen Kindermishandeling Veilig Thuis Midden-Brabant

Terug

Week tegen Kindermishandeling 2019: Leren van elkaar Ieder kind dat slachtoffer is van geweld, is er één teveel.

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem, daarom organiseert Veilig Thuis Midden-Brabant (VTMB) in de Week tegen Kindermishandeling (18 t/m 24 november 2019) verschillende activiteiten met en voor professionals, waarbij het delen en uitwisselen van kennis en ervaringen centraal staan. VTMB biedt professionals de mogelijkheid om een kijkje in onze keuken te komen nemen. Wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we deze inzichten optimaal benutten, zodat steeds meer kinderen veilig, gezond en kansrijk kunnen opgroeien.

Programma VTMB

Datum

Activiteit

Maandagochtend 18-11

Lezing Annette vd. Knaap (gevolgen van trauma, zoals kindermishandeling, op de ontwikkeling van de hersenen) bij De Mand in Vlijmen.

Maandagmiddag 18-11

Lezing Annette vd. Knaap in het Zorg- en Veiligheidshuis in Tilburg.

Dinsdagochtend 19-11

Kijkje in de keuken bij VTMB voor maximaal 8 professionals.

Vrijdag ochtend 22-11

Kijkje in de keuken bij VTMB voor maximaal 8 professionals.

Daarnaast plaatst VTMB tijdens deze week dagelijks een quote over een positieve ervaring met VTMB van een cliënt of professional op LinkedIn.

Aanmelden voor het deelnemen aan een activiteit
Aanmelden voor de activiteiten kan via emailadres: weektegenkm@veiligthuismiddenbrabant.nl Vermeld hierbij je naam, functie, organisatie en emailadres èn bij welke activiteit(en) je aan wil sluiten.

Zorgen over een kind?
Als je je zorgen maakt over een kind kun je (anoniem) advies vragen en melden bij Veilig Thuis (0800-2000, gratis en 24/7 bereikbaar).

 

 

Ik zoek hulp

Deel deze website: