Sluit website direct

menu

Hart voor een kind Award

Terug

In november 2021 wordt voor de eerste keer de ‘Hart voor een kind award’ uitgereikt. Dit is een initiatief van de Taskforce Kindermishandeling Hart van Brabant, bedoeld om aandacht te vragen voor de rechten van ieder kind om gezond en veilig op te groeien.

Organisaties, personen van 18+ en kinderen met bijzondere initiatieven die hieraan bijdragen worden met de award in het zonnetje gezet. Er is ook een geldbedrag aan verbonden om te investeren in mooie projecten voor kinderen. De award wordt een jaarlijks terugkerende activiteit.

Start nominatiecampagne
Vanaf nu kan iedereen die woont of werkt in de negen gemeenten van de regio Hart van Brabant een nominatie uitbrengen via het nominatieformulier op www.zorgenomeenkind.nl/award.

Wie krijgt uw nominatie? Nomineren kan tot 1 november 2021. Op zaterdag 20 november – de dag van de rechten van het kind – reikt de jury de drie awards uit.

Wij hopen op veel nominaties uit de hele regio en zien u graag op de uitreiking op 20 november. Meer informatie over de uitreiking volgt op www.zorgenomeenkind.nl/week.

Ik zoek hulp

Deel deze website: