Sluit website direct

menu

Belangrijk bericht i.v.m. corona maatregelen

Terug

Het Zorg- en Veiligheidshuis is vanaf heden gesloten voor bezoek. Er zijn daarom geen inloopmogelijkheden tot nader bericht. Voor advies, meldingen en vragen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0800-2000 of per e-mail info@veiligthuismiddenbrabant.nl

Veilig Thuis Midden-Brabant heeft maatregelen genomen om besmetting met het Corona virus te voorkomen. Wij blijven werken aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen als er zorgen zijn over huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Onze medewerkers wegen continu zorgvuldig het belang af van zowel onze cliënten, samenwerkingspartners als de collega’s. Bij elk cliëntcontact maken we daarom én een expliciete afweging van het risico op besmetting én de veiligheid van ons allen. Voorlopig werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis en hebben we bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen afgezegd. Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet of op een andere manier plaatsvinden. Denk daarbij waar mogelijk aan een gesprek via de telefoon. Onze medewerkers bellen van te voren op om samen te bespreken of/hoe het bezoek/het contact door kan gaan. Als het bezoek doorgaat, zullen medewerkers geen handen schudden om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt.
We vragen uw begrip voor de situatie.

Wij realiseren ons dat de huidige volksgezondheidscrisis een enorme impact heeft op iedereen.
Een langdurige crisis die extra stress en spanningen (kunnen) veroorzaken en juist dit zijn grote risicofactoren t.a.v. Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.
We doen een beroep op alertheid, scherpte en oplossend vermogen van eenieder.

Ik zoek hulp

Deel deze website: